Amerpodia

Amerpodia is een collectief van vier cultuurhuizen in het hart van Amsterdam, die samen een substantiële bijdrage leveren aan het culturele en maatschappelijke leven binnen en buiten Amsterdam. Elke locatie heeft een eigen uitstraling, is gelegen aan de Amsterdamse grachten en goed bereikbaar. Daarnaast steun je de culturele programmering als je hun locaties huurt.

Klant aan het woord

“Urban Gym Almere biedt verschillende sport ruimtes die voor iedere doelgroep anders is ingericht. In onze personal trainingszone staan de meest geavanceerd materialen die onze personal trainers inzetten om samen met jou te trainen. We laten jou ervaren hoe het is om zorgeloos je doel te halen!”

– Nicole de Haan –

10 Video's

Voor de Amerpodia hebben we maar liefst 10 films opgeleverd met meerdere variaties voor op de social media pagina’s.

7,55 TB

Voor deze projecten hebben wij in totaal 7,55TB aan beeldmateriaal geschoten.

12,5+ uur

In totaal hebben wij meer dan 12,5 uur aan beeldmateriaal geschoten voor Amerpodia.

Kleine selectie van alle films

Logitech conference

In samenwerking met Amperpodia en Logitech hebben wij het Logitech ISE 2020 conference mogen vast leggen. De montage wordt door Logitech intern verzorgd maar we hebben zelf nog een korte recap gemaakt van het eindfeest! Deze video hebben wij geproduceerd in februari 2020.

Opening Felix Meritis

Felix Meritis is één van de vier cultuurhuizen van Amerpodia. Na drie jaar renovatie is het icoon van de Keizersgracht terug en wij mochten hier de openingsfilm voor maken. De volledige renovatie is eind maart afgerond dus nog niet alle ruimtes staan er even mooi bij. Deze video hebben wij geproduceerd in februari 2020.

Kerstfilm

Voor Urban Gym Almere hebben we deze nieuwe video mogen produceren voor hun nieuwe sportsensatie “Hit-It”. Een sportschool omgebouwd tot nachtclub en voorzien van een live DJ. Met deze high intensity workout verbrand je maar liefst 1000 calorieën doormiddel van kracht- en cardiotraining. Deze video hebben wij geproduceerd in januari 2020.

Blender conference

Ook hebben wij voor Urban Gym Almere een sfeerfilm gemaakt van de sportschool zelf. Met als doel om potentiële klanten een goede indruk te geven van de faciliteiten en sfeer die ze kunnen verwachten. Deze video hebben wij geproduceerd in juni 2019.

House of animals awards

Al voordat de Urban Gym Almere bestond maakte wij al films voor ze. De eigenaresse Nicole de Haan werkte toen als persenal trainer onder de naam “Persenal training for u Almere”. Wegens succes heeft ze er voor gekozen om haar eigen sportschool te openen in Almere. Deze video hebben wij geproduceerd in juni 2016.

Tags

Aftermovie laten maken | Ik wil een aftermovie | Aftermovie | Video promo | Cameraman | Festival | Aftermovie laten maken | Event | Evenement | Festival aftermovie | Waarom een aftermovie | Het nut van een aftermovie.