Film Tale commercial Stuntweek
Video afspelen over Film Tale commercial Stuntweek

Commercial laten maken?​

Commercials worden vaak op tv gebruikt, maar waarom eigenlijk? Dat komt omdat de tv nog steeds het grootste bereik heeft van alle media uitingen. Maar liefst 25% van de tijd die we aan media besteden wordt besteed aan televisie. Daarom kun je in een elevator pitch je product en/of dienst makkelijk onder de aandacht kan brengen bij een miljoenen publiek.
Een televisie staat vaak centraal bij de mensen, denk bijvoorbeeld aan een woonkamer, eettafel of wachtruimte. Uit onderzoek blijkt dat als mensen samen naar een commercial kijken dat het een positief effect heeft op de hersenen waardoor je de commercial beter zal kunnen onthouden. Want tv kijken zorgt er niet alleen voor dat er over programma’s gesproken wordt maar ook over de commercials die tussendoor komen.

Een commercial heeft verschillende functies. Hieronder kunt u een duidelijk overzicht vinden van een aantal doeleinden waar een commercial voor gebruikt kan worden.

ELEVATORPITCH

Binnen een korte tijd een duidelijke boodschap overbrengen bij uw doelgroep.

BEREIK

Met een tv commercial bereik je binnen no time een miljoenen publiek.

VEELZIJDIG

Commercials zijn veelzijdig inzetbaar, denk bijvoorbeeld aan uw website, tv of socials.

BEKENDHEID

Commercials worden erg goed bekeken wat lijdt tot meer naamsbekendheid.

Ik wil een commercial! Wat nu?

Stuur ons een e-mail met daarin zoveel mogelijk informatie over uw commercial. De locatie, datum, tijd, concept, etc. Hoe meer informatie u ons verstrekt des te nauwkeuriger en sneller kunnen wij u een offerte tegemoet sturen.

Boven aan de pagina vind u een voorbeeld van een commercial. Voor meer werk kunt u ook even een kijkje nemen in ons portfolio of bij één van onze cases.

Heeft u een vraag over onze één van onze diensten?

  06-10459006

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.
Of stuur ons een whatsapp bericht rechts onderaan de pagina.

Tags

Commercial laten maken | Reclame laten maken | Tv Spot laten maken | Waarom een commercial laten maken | Waarom een reclame | Waarom een TV Spot.