Video afspelen

Before & After

Film Tale is een videoproductiebedrijf dat zich onder andere bezig houdt met het maken van aftermovies, bedrijfsfilms en commercials, maar daarnaast staan we open voor elke andere film productie die er maar te bedenken valt.

Ons verhaal

Mijn naam is Mike Jonker en ik ben een 25 jarige freelancer uit Amsterdam.
Het is voor mij allemaal begonnen in 2011 waar ik de studie Animatie & AV-Vormgeving volgde aan het ROC te Hilversum. Nadat ik deze 4 jarige opleiding in 3 jaar tijd heb afgerond kwam ik in een tussenjaar terecht. In dit jaar ben ik mijn videobedrijf Film Tale begonnen waar ik video’s maakte voor bedrijven als Business Insider, Dance Valley festival & DJ Armin van Buuren.

Na dit tussenjaar ben ik de studie visual effects gaan volgen aan de Nederlandse Filmacademie te Amsterdam welke ik zojuist heb afgerond. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen de visual effects industrie. Zo heb ik aan meerdere visual effects films gewerkt en stage gelopen bij Postoffice waar ik onder andere heb gewerkt aan commercials voor bedrijven als Jumbo, Beter Horen, Toyota enz. Hier ben ik zowel als compositor en 3D artist werkzaam geweest.

Future proof

Onze video’s worden altijd met een minimale resolutie van 4K aangeleverd. Daarnaast is elke andere resolutie ook mogelijk.

DATA

Alle beelden die wij draaien bewaren wij in ons archief, inclusief back-up. Momenteel hebben we al meer dan 150TB aan data opgeslagen.

FIXED PRICE​

Wij werken op basis van dagdelen en spreken een all-in tarief af zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

[elfsight_whatsapp_chat id="1"]