Over Film Tale

WAT IS FILM TALE?

Film Tale is een postproductiebedrijf dat zich onder andere bezig houdt met het maken van aftermovies, bedrijfsfilms en commercials, maar daarnaast staan we open voor elke andere film productie die er maar te bedenken valt. 

OVER FILM TALE

Mijn naam is Mike Jonker en ik ben een 22 jarige freelancer uit Amsterdam.
Het is voor mij allemaal begonnen in 2011 waar ik de studie Animatie & AV-Vormgeving volgde aan het ROC te Hilversum. Nadat ik deze 4 jarige opleiding in 3 jaar tijd heb afgerond kwam ik in een tussenjaar terecht. In dit jaar ben ik mijn videobedrijf Film Tale begonnen waar ik video’s maakte voor bedrijven als Business Insider, Dance Valley festival & DJ Armin van Buuren. Na dit tussenjaar ben ik de studie visual effects gaan volgen aan de Nederlandse Filmacademie te Amsterdam waar ik momenteel nog steeds aan studeer.

DE VOORDELEN VAN FILM TALE

1. Hoge kwaliteit video’s – Onze video’s worden altijd met een minimale resolutie van Full HD aangeleverd. Daarnaast is elke andere resolutie ook mogelijk om er voor te zorgen dat ook uw video’s future proof zijn.
2. VSEO – Alle video’s die wij plaatsen worden standaard uitgerust met VSEO om er voor te zorgen dat uw video altijd goed vindbaar is in Google.
3. Fixed price – Wij werken op een “fixed price” basis en spreken daarom een all-in tarief af zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Team

Mike Jonker
Camera | Montage | Animatie | VFX


Film Tale Mike Jonker

 

 

Maurits Bronsveld
Freelance cameraman


Film Tale Mike Jonker

 

Film Tale aftermovie laten maken 4K

1080 / 4K

Onze video’s worden altijd met een minimale resolutie van 1080p aangeleverd. Daarnaast is elke andere resolutie ook mogelijk.

Film Tale aftermovie laten maken VSEO

VSEO

Onze video’s worden allemaal standaard uitgerust met VSEO om er voor te zorgen dat uw video altijd vindbaar is in Google.

Film Tale aftermovie laten maken Fixed Price

FIXED PRICE

Wij werken op basis van dagdelen en spreken een all-in tarief af zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Film Tale aftermovie laten maken Contact

CONTACT

Heeft u een vraag? Laat het ons gerust weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Film Tale Showreel